Archief van maart, 2011

mrt 31 2011

Verwaarloosde dieren meegenomen – De Stentor

Geplaatst door admin onder Nieuws

Verwaarloosde dieren meegenomen De Stentor De hondjes komen in een asiel weer op krachten. De 47-jarige eigenaresse uit Zwolle kreeg een proces-verbaal wegens het verwaarlozen van dieren en zal zich waarschijnlijk voor de rechter moeten verantwoorden, net als de eigenaar van pony, een handelaar ..

 

mrt 31 2011

Larense Hennie Meppelink komt op voor zwerfhonden in Georgië – Laarder Courant De Bel

Geplaatst door admin onder Nieuws

Larense Hennie Meppelink komt op voor zwerfhonden in Georgië Laarder Courant De Bel Na veel gesteggel om de juiste papieren, opende het asiel -gebouwd door de lokale bevolking- afgelopen februari zijn deuren.

 

mrt 29 2011

Hondje hele nacht in kou vastgebonden aan hek – AT5

Geplaatst door admin onder Nieuws

AT5 Hondje hele nacht in kou vastgebonden aan hek AT5 “We zijn hier helaas wel wat gewend, maar we kregen er toch weer een brok van in onze keel”, zo laat een woordvoerder van het asiel weten aan AT5. “Op de beelden is duidelijk te zien hoe het beestje volledig in paniek was. De dader ging er desondanks ..

 

mrt 28 2011

PVV blaft maar bijt bijna nooit – de Volkskrant

Geplaatst door admin onder Nieuws

de Volkskrant PVV blaft maar bijt bijna nooit de Volkskrant Hij noemde minister Gerd Leers voor Immigratie en Asiel 'een minister zonder ruggengraat', maar had enkele weken later weer vertrouwen in hem. Nu is Hans Hillen van Defensie de gebeten hond , maar ook hij kan in de Kamer nog steeds rekenen op de PVV. ..

 

mrt 26 2011

Dames en heren: Aagje! – Internetgazet

Geplaatst door admin onder Nieuws

Internetgazet Dames en heren: Aagje! Internetgazet Het mailadres is noodasielnoordlimburg[!]gmail.com.

 

Next »