Archief van juli, 2011

jul 31 2011

Asiel overvol door te veel katten – De Twentsche Courant Tubantia

Geplaatst door admin onder Nieuws

De Twentsche Courant Tubantia Asiel overvol door te veel katten De Twentsche Courant Tubantia … en laten zich zelfs door honden niet wegjagen. gemeentebestuur, verman uzelf en neem maatregelen, net zoals u met de honden gedaan heeft ! Maar natuurlijk wel hondenbelasting innen ! , voor de overige sociale projecten.

 

jul 30 2011

Al twee decennia vrijwillige dierenhulp – StadTiel.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

StadTiel.nl Al twee decennia vrijwillige dierenhulp StadTiel.nl Het asiel heeft die mensen gebeld en gezegd dat ze hem bij nader inzien kosteloos een plekje konden bieden.

 

jul 30 2011

Vrouw wijst ouders de deur om hond – WaarMaarRaar.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

Vrouw wijst ouders de deur om hond WaarMaarRaar.nl De politie heeft de honden nu weggehaald. De vrouw is opgepakt omdat ze geen gehoor gaf aan het besluit van de rechter. De vrouw had haar deur gebarricadeerd, maar enkele uren later wisten agenten de honden alsnog in beslag te nemen en naar het asiel ..

 

jul 30 2011

Dames en heren: Zola! – Internetgazet

Geplaatst door admin onder Nieuws

Internetgazet Dames en heren: Zola! Internetgazet Ze wandelt graag, ziet er heel blij en trouw uit, en is in het asiel ingeënt, ontwormd en gechipt.

 

jul 30 2011

Dierenbescherming luidt noodklok over toename zwerfkatten – Veenendaalse Krant

Geplaatst door admin onder Nieuws

Veenendaalse Krant Dierenbescherming luidt noodklok over toename zwerfkatten Veenendaalse Krant In geval van gevonden dieren regelen we samen met de ambulances de opvang voor honden en katten bij de verschillende asielen en voor alle andere dieren zoeken we een plekje bij gespecialiseerde andere opvang. Is er sprake van een vermissing, …

 

Next »