Archief van augustus, 2011

aug 31 2011

Beloning voor gouden tip magere bulldogs Zwolle – De Stentor

Geplaatst door admin onder Nieuws

Beloning voor gouden tip magere bulldogs Zwolle De Stentor Van die kleine, magere honden . Op de site van het dierenasiel in Zwolle zie ik het andere hondje staan die het wel overleefd heeft.Ik wil wat kunnen betekenen voordit dier

 

aug 31 2011

Ramp Paraatheid Plannen Moeten Huisdieren – OfficialWire

Geplaatst door admin onder Nieuws

OfficialWire Ramp Paraatheid Plannen Moeten Huisdieren OfficialWire Drie dagen later, Pretty Kitty opgedoken goed in wat nog over was van een kast bij Anderson 's huis. En twee weken later, Daniels vond Lucky op de ASPCA shelter

 

aug 31 2011

Verzet tegen nieuwbouw dierenasiel in Breda – BN DeStem

Geplaatst door admin onder Nieuws

BN DeStem Verzet tegen nieuwbouw dierenasiel in Breda BN DeStem Zo worden de hokken geïsoleerd en worden er allerlei maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de honden zo weinig mogelijk prikkels krijgen die hun blaflust versterken.

 

aug 30 2011

In Amsterdam worden honden ziek van mensenpoep op straat – Welingelichte Kringen

Geplaatst door admin onder Nieuws

Welingelichte Kringen In Amsterdam worden honden ziek van mensenpoep op straat Welingelichte Kringen (15:13)Novum Aisha, de dochter van Gatafi, heeft heden een kind ter wereld gebracht in Algiers, waar ze sinds gisteren asiel heeft. Het is een meisje.

 

aug 30 2011

Uitgemergelde honden gevonden in Zwolle – De Stentor

Geplaatst door admin onder Nieuws

De Stentor Uitgemergelde honden gevonden in Zwolle De Stentor Zo niet,dan zal het tipgeld gebruikt worden voor het hondje die nu in het asiel verblijft .

 

Next »