Archief van maart, 2012

mrt 31 2012

Baasjes negeren opgevangen dieren in asiel Ede – De Gelderlander

Geplaatst door admin onder Nieuws

De Gelderlander Baasjes negeren opgevangen dieren in asiel Ede De Gelderlander EDE – Honden en katten die zijn weggelopen van huis, worden steeds minder vaak opgehaald door hun baasjes. Dat blijkt uit de jaarcijfers over 2011 van dierenasiel Hof van Ede in Ede

 

mrt 31 2012

Actie tegen doden honden Oekraïne – PowNed

Geplaatst door admin onder Nieuws

Trouw Actie tegen doden honden Oekraïne PowNed Lokale dierenbeschermers, maar ook activisten uit het buitenland, hebben boos gereageerd en willen dat de honden in een asiel worden ondergebracht.

 

mrt 31 2012

Actie tegen doden straathonden Oekraïne – de Volkskrant

Geplaatst door admin onder Nieuws

de Volkskrant Actie tegen doden straathonden Oekraïne de Volkskrant De honden worden 'opgeruimd' in de aanloop naar Europees kampioenschap voetbal in het Oost-Europese land.

 

mrt 31 2012

Nieuwe politieke rel rond Mauro – SpitsNieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

Reformatorisch Dagblad Nieuwe politieke rel rond Mauro SpitsNieuws Volgens een woordvoerder van Gerd Leers zei de minister van Immigratie, Integratie en Asiel “niets nieuws” in Trouw, toch staan de linkse politieke partijen in de rij om hun mening over de nieuwe rol rondom de Angolese asielzoeker Mauro te ventileren. Reacties op kwestie-Mauro PowNed alle 218 nieuwsartikelen

 

mrt 31 2012

Actie tegen doden straathonden Oekraïne ‘om EK’ – NU.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

NU.nl Actie tegen doden straathonden Oekraïne 'om EK' NU.nl Duizenden Oekraïense zwerfhonden zijn het afgelopen jaar gedood. Lokale dierenbeschermers, maar ook activisten uit het buitenland, hebben boos gereageerd en willen dat de honden in een asiel worden ondergebracht. ANP.

 

Next »