Archief van april, 2012

apr 30 2012

Dierenasiel Aarschot trots op laag euthanasiepercentage – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Dierenasiel Aarschot trots op laag euthanasiepercentage Het Nieuwsblad 'De voorbije jaren ving ons asiel in Aarschot 2050 honden op. Daarvan werden er 50 pijnloos gedood of stierven in het asiel . Dat betekent een percentage van 2,4%.

 

apr 29 2012

Dierenasiel zoekt voerdonaties – AT5

Geplaatst door admin onder Nieuws

AT5 Dierenasiel zoekt voerdonaties AT5 Het asiel merkt dat de crisis voor een flinke terugloop zorgt in financiele giften en donaties in de vorm van voer.

 

apr 27 2012

Tamboerijn rent voor het dierenasiel – DeStadGorinchem.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

DeStadGorinchem.nl Tamboerijn rent voor het dierenasiel DeStadGorinchem.nl Marjanne van de Lagemaat-Kruijs, lerares op de Tamboerijn, is één van de bedenksters van het project. ,,Tijdens een heerlijke wandeling met de hond over de stadswallen ontmoette ik enkele maanden geleden Jeannette IJssels met haar hondje .

 

apr 26 2012

Kom in beweging voor Friends of Animals – Dichtbij.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

Kom in beweging voor Friends of Animals Dichtbij.nl Loop je binnenkort een marathon of fiets, zwem of roei je wedstrijden, sport dan voor de honden en katten in Spanje en steun Friends of Animals. Bepaal zelf welk asiel je wil ondersteunen of laat je sponsoren voor alle asielen die Friends of Animals ..

 

apr 25 2012

Asieldier van de maand : Darco – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Asieldier van de maand : Darco Het Nieuwsblad Hij maakt bezoekers van het asiel aan het lachen en laat hen genieten van zijn capriolen wanneer hij speelt en apporteert met de ballen. Hij rent en speurt in het rond samen met de andere honden op de speelweide

 

Next »