Archief van mei, 2012

mei 31 2012

Schijndel wil vechthond weg hebben – Brabants Dagblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Brabants Dagblad Schijndel wil vechthond weg hebben Brabants Dagblad DEN HAAG/SCHIJNDEL – De gemeente Schijndel wil de tienjarige hond Cane Corso Hans van Ruud van Esch uit Schijndel in beslag nemen en naar een asiel brengen zodra de Raad van State daarvoor het licht op groen zet. Het tachtig kilo zware beest is vanaf …

 

mei 29 2012

Opvang duurder voor hoge inkomens – PowNed

Geplaatst door admin onder Nieuws

PowNed Opvang duurder voor hoge inkomens PowNed En mijn ouders zeiden toen,als iemand een hond koopt, en hem elke dag naar het asiel brengt en savonds ophaalt, krijgt hij van iedereen de wind van voren, maar met een kind is het nu normaal. Hoe sympathiek het ook lijkt, het is een slechte maatregel.

 

mei 28 2012

Dierenbescherming: Aanpak kattenoverschot nodig – LaatsteNieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

Dierenbescherming: Aanpak kattenoverschot nodig LaatsteNieuws Momenteel kan maar 14% van de katten in het asiel weer worden teruggebracht naar de eigenaar. “Dit percentage moet echt omhoog”, vindt Dales. Bij honden wordt de chip dit jaar wel verplicht.

 

mei 27 2012

Dierenarts doodt verkeerde kat – PowNed

Geplaatst door admin onder Nieuws

Dierenarts doodt verkeerde kat PowNed Dus jouw schoonzus wil de hond er pas uit doen als er iets is gebeurd ?

 

mei 26 2012

Politie werkt samen met Lief en Leed – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Politie werkt samen met Lief en Leed Het Nieuwsblad ZELE – De samenwerking met het dierenasiel Lief en Leed en de politie verloopt goed. Verloren gelopen honden worden door het asiel in Wetteren opgevangen.

 

Next »