Archief van januari, 2013

jan 31 2013

Baasje wil hond niet omdat die homo zou zijn. – Holebi info

Geplaatst door admin onder Nieuws

Holebi info Baasje wil hond niet omdat die homo zou zijn. Holebi info Een hond (foto) uit het Amerikaanse Tennessee is zopas ontsnapt aan de dood nadat zijn baasje hem naar een asiel bracht omdat de hond homo zou zijn.

 

jan 31 2013

Meeste honden worden gevonden in Leijpark Tilburg – Omroep Brabant

Geplaatst door admin onder Nieuws

Meeste honden worden gevonden in Leijpark Tilburg Omroep Brabant Toch zijn het niet de honden die de meeste problemen veroorzaken voor de dierenambulances en asielen . In verreweg de meeste gevallen gaat het om katten die worden gevonden.

 

jan 31 2013

Meeste honden worden gevonden in Leypark Tilburg – Omroep Brabant

Geplaatst door admin onder Nieuws

Meeste honden worden gevonden in Leypark Tilburg Omroep Brabant Toch zijn het niet de honden die de meeste problemen veroorzaken voor de dierenambulances en asielen . In verreweg de meeste gevallen gaat het om katten die worden gevonden. In heel Nederland werden ruim 36.000 katten bij het asiel gebracht, …

 

jan 29 2013

PVV: ‘Asielzoekers Sacramentskerk het land uit’ – Omroep West

Geplaatst door admin onder Nieuws

Omroep West PVV: 'Asielzoekers Sacramentskerk het land uit' Omroep West De gedachten al van deze lang hemden zijn simpel, de gristen honden uit NL die helpen ons wel.Terwijl ze een ongelofelijke pleuris hekel … inderdaad deze asiel zoekers misbruiken de pvda om weer een generaal pardon te kunnen krijgen!! maar men …

 

jan 29 2013

Duo ontvoert en vermoordt kat – PowNed

Geplaatst door admin onder Nieuws

Duo ontvoert en vermoordt kat PowNed @DierenartsBB: Omdat wij 10 jaar bestaan, geven wij op alle ontworm/vlooien/teken producten voor #Kat en # hond 10% #korting. Geldig tot 01-02-2013. @memmerygame: ..

 

Next »