Archief van juli, 2013

jul 31 2013

To the dogs – Alle Goede Doelen (persbericht)

Geplaatst door admin onder Nieuws

To the dogs Alle Goede Doelen (persbericht) De meeste honden die bij ons komen zouden anders worden ingeslapen. Voor hen zijn wij letterlijk hun laatste kans.

 

jul 31 2013

Dieren van de week: Exotics Faylinn en Jelle – dé Weekkrant

Geplaatst door admin onder Nieuws

Dieren van de week: Exotics Faylinn en Jelle dé Weekkrant “Ze kunnen goed samen met andere katten, want dat zijn ze gewend in het asiel .

 

jul 31 2013

Lochemse schrijfster bengt via haar hondje Tobias de kinderen wat bij – dé Weekkrant

Geplaatst door admin onder Nieuws

Lochemse schrijfster bengt via haar hondje Tobias de kinderen wat bij dé Weekkrant Maar jongens en meisjes zijn nog op te voeden. ,,Het boek is zeker educatief bedoeld'', beaamt Karien Van der Horst. ,,Tobias is een hond

 

jul 30 2013

Reportage: Walking with Dogs – Humo The Wild Site

Geplaatst door admin onder Nieuws

Humo The Wild Site Reportage: Walking with Dogs Humo The Wild Site Volgens de documentaire 'Walking with Dogs', waar 'Koppen XL' vanavond mee uitpakt, zou de aanschaf van een hond kunnen helpen. Een dwergschnauzer of een Afghaanse windhond uit het asiel om onze diepste zielenroerselen aan toe te vertrouwen.

 

jul 30 2013

Asiel overstelpt met dieren tijdens zomervakantie – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Asiel overstelpt met dieren tijdens zomervakantie Het Nieuwsblad 'We vonden vrijdag een hond die aan onze toegangsdeur was vastgebonden. Jaarlijks doet dat fenomeen zich twee tot drie keer voor. Ondanks alle preventiemaatregelen blijven de cijfers in de vakantieperiodes dezelfde.

 

Next »