Archief van september, 2013

sep 30 2013

Frans dier van de maand – RTV Bodegraven

Geplaatst door admin onder Nieuws

RTV Bodegraven Frans dier van de maand RTV Bodegraven Graag verruilt deze Jack Russel het asiel voor een plek in een warme hondenmand bij een actief (ouder) echtpaar of een alleenstaand maatje. Hij kan een paar uur alleen thuis blijven, maar het liefst is hij bij u in de buurt. Ook zou hij het gezellig ..

 

sep 30 2013

OPEN DAG ZATERDAG 5 OKTOBER 11.00 – 16.00 uur, KOM OOK! – Dichtbij.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

OPEN DAG ZATERDAG 5 OKTOBER 11.00 – 16.00 uur, KOM OOK! Dichtbij.nl Je ziet o.a. ons asiel , pension, de meldkamer, afscheidsruimte en kunt de dierenambulance bewonderen. Kom ook! Interessant voor jong en oud en er ..

 

sep 30 2013

Wandel mee met De Telegraaf-Hondenwandeltocht – Telegraaf.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

Wandel mee met De Telegraaf-Hondenwandeltocht Telegraaf.nl Dus als u denkt dat uw hond iets op het hart heeft, dan is dit uw kans.

 

sep 30 2013

Camerons HATEN poesje – PowNed

Geplaatst door admin onder Nieuws

PowNed Camerons HATEN poesje PowNed Cameron is zo'n type die loyaliteit eischt, en eigenlijk een hond zou moeten kopen, ware het niet dat een ieder die het goed voor heeft met dieren, die hond er gelijk bij vandaan zou schoppen. De Briemusketier | 30-09-13 | 13:57 | niet ok! Als Cameron … en meer

 

sep 29 2013

Dierenbescherming: stop afschieten zwerfkat – Telegraaf.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

Dierenbescherming: stop afschieten zwerfkat Telegraaf.nl Als men dan ook katten belasting invoert en katten eigenaren verplichten hun kat aangelijnd uit te laten en hun poep op te ruimen met een meegenomen poepzakje, net als ik met mijn hond moet, en graag doe want ik wil een ander niet tot last zijn, dan … en meer

 

Next »