Archief van april, 2015

apr 30 2015

Truiense moet Spaans dierenasiel sluiten: ‘350 honden afgemaakt als we niets … – Het Belang van Limburg

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Belang van Limburg Truiense moet Spaans dierenasiel sluiten: '350 honden afgemaakt als we niets … Het Belang van Limburg Paniek in het Zuid-Spaanse Mijas.

 

apr 29 2015

Belgisch reddingsteam kan in Nepal aan het werk – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Nieuwsblad Belgisch reddingsteam kan in Nepal aan het werk Het Nieuwsblad De Belgische reddingswerkers van B-Fast zijn woensdagavond omstreeks 22 uur lokale tijd aangekomen in het Nepalese Gorkha, waar ze donderdag eindelijk aan het echte werk kunnen beginnen. De acht uur durende reis met vier vrachtwagens en twee

 

apr 29 2015

Buschauffeur werkt rit af met verdwaalde puppy op schoot – Het Laatste Nieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Laatste Nieuws Buschauffeur werkt rit af met verdwaalde puppy op schoot Het Laatste Nieuws Hartverwarmend Een buschauffeur moest gisteravond in Amsterdam hard in de remmen gaan omdat er een puppy voor zijn wielen schoot. De dierenvriend stapte uit en reed met het verdwaalde hondje op zijn schoot richting het eindpunt.

 

apr 29 2015

Italiaanse charmezanger gehuldigd in ‘tweede thuis’ – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Nieuwsblad Italiaanse charmezanger gehuldigd in 'tweede thuis' Het Nieuwsblad Booischotse slaapt vijf dagen bij asielhonden. Regio. Hondentherapeute Inge Pauwels (37) uit Booischot zal voor het goede doel vijf dagen tussen de honden slapen in het asiel van Aarschot

 

apr 29 2015

Herderfanaten gezocht voor hond Valco! – dé Weekkrant

Geplaatst door admin onder Nieuws

dé Weekkrant Herderfanaten gezocht voor hond Valco! dé Weekkrant VLAARDINGEN – Valco is een leuke herder van twee jaar oud en het asiel is voor hem op zoek naar een fijn adres bij echte herderfanaten! Het asiel heeft gemerkt dat Valco beter niet bij katten kan gaan wonen.

 

Next »