Archief van juli, 2015

jul 31 2015

Deze drie katten zoeken een baasje – Dagblad van het Noorden

Geplaatst door admin onder Nieuws

Dagblad van het Noorden Deze drie katten zoeken een baasje Dagblad van het Noorden Zo timmerde hij bij een geplaatst gastgezin de katten en honden in elkaar en werd de knul gauw weer terug gebracht naar het asiel .

 

jul 31 2015

Ordediensten houden tweehonderdtal vluchtelingen tegen aan Kanaaltunnel – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Nieuwsblad Ordediensten houden tweehonderdtal vluchtelingen tegen aan Kanaaltunnel Het Nieuwsblad Ongeveer tweehonderd vluchtelingen die de site van de Eurotunnel in het Noord-Franse Calais wilden binnendringen, zijn in de nacht van donderdag op vrijdag tegengehouden door de ordediensten. Dat heeft een journalist van het Franse persbureau AFP ..

 

jul 30 2015

Raiko en Minnie wachten al heel lang op een baasje – omroep Flevoland

Geplaatst door admin onder Nieuws

omroep Flevoland Raiko en Minnie wachten al heel lang op een baasje omroep Flevoland Zij is inmiddels 15 en niemand wil haar hebben: Minnie. Deze poes zit al meer dan drie jaar in Dierenasiel Almere. Zij is daarmee de langstzittende asielkat van Flevoland.

 

jul 29 2015

Taakstraf voor diefstal hond – Dagblad van het Noorden

Geplaatst door admin onder Nieuws

Taakstraf voor diefstal hond Dagblad van het Noorden GRONINGEN/NIEUWE PEKELA – Een 31-jarige man uit Hoogezand moet van de rechter een werkstraf van 60 uur uitvoeren omdat hij op 16 maart een hond heeft gestolen. De Hoogezandster zag de fox terriër voor een supermarkt in Nieuwe Pekela aan de …

 

jul 29 2015

Hond gedumpt in Heerenveen – Leeuwarder Courant

Geplaatst door admin onder Nieuws

Leeuwarder Courant Hond gedumpt in Heerenveen Leeuwarder Courant Voorzitter Jelte Stoelwinder schat de hond op een jaar of zeven. Volgens hem is het een ,,hiele, leave hûn.'' Dinsdag is de – ongechipte – hond naar asiel De Nomadenhof in Sneek gebracht. Volgens Stoelwinder is een dergelijke vondst ,,gelokkich …

 

Next »