Archief van november, 2015

nov 30 2015

Puppy helpt vrouw van alcoholverslaving – Metronieuws.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

Metronieuws.nl Puppy helpt vrouw van alcoholverslaving Metronieuws.nl Toen Nancy Carr uit Florida in 2008 een puppy uit het asiel meenam, had ze geen idee dat de hond haar zou helpen om haar leven terug op de rails te krijgen.

 

nov 27 2015

Dierenvoedselbank in opkomst: hoeveel kost een huisdier? – RTL Nieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

RTL Nieuws Dierenvoedselbank in opkomst: hoeveel kost een huisdier? RTL Nieuws Van de 37.000 huishoudens die zijn aangewezen op de voedselbanken in Nederland, heeft 60 procent minstens één hond of kat. Dat betekent dat in totaal …

 

nov 27 2015

Studenten AP hogeschool wandelen met honden – Gazet van Antwerpen

Geplaatst door admin onder Nieuws

Gazet van Antwerpen Studenten AP hogeschool wandelen met honden Gazet van Antwerpen De actie 'Walk a Dog' werd opgericht voor Dierenasiel Het Blauwe Kruis – Wommelgem.

 

nov 27 2015

Studenten AP hogeschool wandelen met honden – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Nieuwsblad Studenten AP hogeschool wandelen met honden Het Nieuwsblad De actie 'Walk a Dog' werd opgericht voor Dierenasiel Het Blauwe Kruis – Wommelgem.

 

nov 26 2015

Pan zoekt nieuwe thuis – Het Belang van Limburg

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Belang van Limburg Pan zoekt nieuwe thuis Het Belang van Limburg Maak kennis met Pan, een prachtige zwarte Sharpei reu die werd geboren op 25 januari 2007. Pan komt origineel uit het buitenland en kwam naar België op zoek naar een beter leven. Hij werd al snel in het asiel afgestaan.

 

Next »