Archief van februari, 2016

feb 29 2016

België en Marokko gaan digitale vingerafdrukken uitwisselen – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Nieuwsblad België en Marokko gaan digitale vingerafdrukken uitwisselen Het Nieuwsblad Ook minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon en staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken reisden mee naar Marokko.

 

feb 29 2016

Nieuw baasje voor Zandvoortse hond Djeno – RTV NH

Geplaatst door admin onder Nieuws

RTV NH Nieuw baasje voor Zandvoortse hond Djeno RTV NH ZANDVOORT Djeno, de hond die een kat had doodgebeten en een kind aanviel, heeft na een jarenlange zoektocht een nieuw baasje.

 

feb 29 2016

Ruim 8000 euro opgehaald voor ‘kneusje’ Homer – Parool.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

Parool.nl Ruim 8000 euro opgehaald voor 'kneusje' Homer Parool.nl Het geld is deels bedoeld voor de nabehandeling van Homer, de verwaarloosde hond die eind januari bij het asiel werd binnengebracht. Het geld wat overblijft gaat naar de andere 'kneusjes', dieren die ook een medische behandeling nodig hebben

 

feb 28 2016

Dier in de kijker: Porky – Het Belang van Limburg

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Belang van Limburg Dier in de kijker: Porky Het Belang van Limburg Hij heeft wat tijd nodig om te ontdooien, maar is daarna best wel een lieve hond .

 

feb 28 2016

Amerikaan geeft asielhonden gratis knipbeurt – Metro België

Geplaatst door admin onder Nieuws

Metro België Amerikaan geeft asielhonden gratis knipbeurt Metro België Bejaarde honden hebben evenveel liefde nodig als puppy's. Toch verlaten ze het asiel maar zelden. Mark Imhof geeft deze honden een gratis knipbeurt zodat ze sneller een nieuwe thuis kunnen vinden

 

Next »