Archief van maart, 2016

mrt 31 2016

Dier van de Week: Wooly – Nieuwe Stadsblad (persbericht) (Blog)

Geplaatst door admin onder Nieuws

Nieuwe Stadsblad (persbericht) (Blog) Dier van de Week: Wooly Nieuwe Stadsblad (persbericht) (Blog) Wooly, een gecastreerde reu van 2 jaar en 9 maanden, zit nu al meer als een jaar in het asiel . Niet altijd is duidelijk waarom sommige dieren overgeslagen worden. Dit is een hond die weinig om zich heen duldt: kinderen, katten en andere reuen

 

mrt 31 2016

Kweker beticht van verwaarlozing 400 honden – Het Laatste Nieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Laatste Nieuws Kweker beticht van verwaarlozing 400 honden Het Laatste Nieuws Volgens dierenrechtenorganisatie GAIA dreigen de 402 aanwezige honden om te komen van honger en dorst.

 

mrt 30 2016

Inzamelingsactie voor 14 verwaarloosde katten – AD.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

AD.nl Inzamelingsactie voor 14 verwaarloosde katten AD.nl Toen de politie na een 114 (red een dier)-melding veertien zwaar verwaarloosde katten in een Delftse woning aantrof zat het korps met de handen in het haar. ,,Een enkele hond of kat is nog wel onder te brengen, maar wie heeft er plek voor veertien … en meer »

 

mrt 29 2016

In dit café krijg je naast koffie en gebak ook een hond op je schoot – Metro België

Geplaatst door admin onder Nieuws

Metro België In dit café krijg je naast koffie en gebak ook een hond op je schoot Metro België Initiatiefneemster Sarah Wolfgang heeft 16 jaar als vrijwilliger gewerkt in heel wat dierenasielen en is er rotsvast van overtuigd dat haar project zal zorgen voor meer adopties. “In mijn bar kunnen bezoekers de honden op een rustige manier leren … In dit café krijg je een puppy bij je koffie Metronieuws.nl alle 2 nieuwsartikelen »

 

mrt 28 2016

In dit café krijg je een puppy bij je koffie – Metronieuws.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

Metronieuws.nl In dit café krijg je een puppy bij je koffie Metronieuws.nl In het café lopen een heleboel hondjes rond die in het asiel nog geen nieuw baasje hebben gevonden. Sarah Wolfgang is de initiatiefnemer van het café en weet zeker dat haar idee zal leiden tot meer adopties.

 

Next »