Archief van april, 2016

apr 30 2016

Geslaagde inzamelactie voor Dierenasiel Sint-Truiden – Het Belang van Limburg

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Belang van Limburg Geslaagde inzamelactie voor Dierenasiel Sint-Truiden Het Belang van Limburg Dierenasiel Sint-Truiden kreeg in de week van 5 april ruim 150 honden in opvang. Deze dieren kwamen vooral van een broodfokker waar ze in beslag werden genomen. Het Dierenasiel lanceerde een oproep in de media om materiële hulp, waarop Tine ..

 

apr 30 2016

Over mijn lijf 3 – De Standaard

Geplaatst door admin onder Nieuws

De Standaard Over mijn lijf 3 De Standaard 'Vroeger leefde ik op stiletto's. Op de klasfoto van het zesde middelbaar draag ik hakken van dertien centimeter.

 

apr 29 2016

Waarom Angela Merkel moet opstappen – nrc.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

nrc.nl Waarom Angela Merkel moet opstappen nrc.nl Turkije erkent het Vluchtelingenverdrag van Genève niet eens en kent slechts een recht op asiel voor asielzoekers die uit Europa vluchten – een vluchtelingenstroom die niet realistisch is. Het enige goede dat je over …

 

apr 28 2016

Genkse politie neemt vier verwaarloosde honden in beslag – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Nieuwsblad Genkse politie neemt vier verwaarloosde honden in beslag Het Nieuwsblad … agenten van politiezone MidLim donderdag vier grote honden in beslag genomen. De honden leefden volgens de politie “in erbarmelijke omstandigheden, en hun algemene verzorging was ondermaats”

 

apr 28 2016

Genkse politie neemt vier verwaarloosde honden in beslag – Het Belang van Limburg

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Belang van Limburg Genkse politie neemt vier verwaarloosde honden in beslag Het Belang van Limburg … agenten van politiezone MidLim donderdag vier grote honden in beslag genomen. De honden leefden volgens de politie “in erbarmelijke omstandigheden, en hun algemene verzorging was ondermaats”.

 

Next »