Archief van mei, 2016

mei 31 2016

Vermiste hond na dagen weer gevonden – StadshagenNieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

StadshagenNieuws Vermiste hond na dagen weer gevonden StadshagenNieuws Het dierenasiel Zwolle had maandag de media ingeschakeld, in de hoop dat iemand de hond had gezien.

 

mei 31 2016

Asielhond Joris is weer gevonden in Zwolle – De Stentor

Geplaatst door admin onder Nieuws

De Stentor Asielhond Joris is weer gevonden in Zwolle De Stentor ZWOLLE – Het Zwolse Dierenasiel is blij: de sinds donderdag vermiste hond Joris is in goede gezondheid gevonden. Het verlossende nieuws kwam vanmiddag om 12.15 uur binnen op het asiel . Joris werd gesignaleerd bij uitvaartcentrum Kranenburg in ..

 

mei 31 2016

Rottweiler Diesel uit Son moet voorlopig in opvang blijven van rechter – Eindhovens Dagblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Eindhovens Dagblad Rottweiler Diesel uit Son moet voorlopig in opvang blijven van rechter Eindhovens Dagblad Rottweiler Diesel zit sinds september 2013 in een asiel voor gevaarlijke honden , op een voor de eigenaren geheime plek.

 

mei 31 2016

Dier in de kijker: Tyco – Het Belang van Limburg

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Belang van Limburg Dier in de kijker: Tyco Het Belang van Limburg Deze prachtige kerel is Tyco. Tyco kwam als vondeling in ons asiel terecht. Hij werd geboren in februari 2014 en is dus nog heel jong.

 

mei 30 2016

Dierenbescherming: geef om asielhonden met gedragsproblemen – Trouw

Geplaatst door admin onder Nieuws

Trouw Dierenbescherming: geef om asielhonden met gedragsproblemen Trouw 'Geef om mij' staat op de poster, naast de meelijwekkende ogen van een bruine hond met kleine flapoortjes. De Dierenbescherming lanceert vandaag een campagne voor dieren die langer dan drie maanden in het dierenasiel zitten.

 

Next »