Archief van augustus, 2016

aug 31 2016

Beke is N-VA-ballonnetjes beu: “Waar gaat dat hier in godsna … – Het Belang van Limburg (Registratie)

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Belang van Limburg (Registratie) Beke is N-VA-ballonnetjes beu: “Waar gaat dat hier in godsna … Het Belang van Limburg (Registratie) CD&V-voorzitter Wouter Beke krijgt het op zijn heupen van coalitiepartner N-VA

 

aug 31 2016

Beke is N-VA-ballonnetjes beu: “Waar gaat dat hier in godsna … – Gazet van Antwerpen

Geplaatst door admin onder Nieuws

Gazet van Antwerpen Beke is N-VA-ballonnetjes beu: “Waar gaat dat hier in godsna … Gazet van Antwerpen CD&V-voorzitter Wouter Beke krijgt het op zijn heupen van coalitiepartner N-VA.

 

aug 31 2016

Beke is N-VA-ballonnetjes beu: “Waar gaat dat hier in godsnaam over?” – Gazet van Antwerpen

Geplaatst door admin onder Nieuws

Gazet van Antwerpen Beke is N-VA-ballonnetjes beu: “Waar gaat dat hier in godsnaam over?” Gazet van Antwerpen CD&V-voorzitter Wouter Beke krijgt het op zijn heupen van coalitiepartner N-VA. In een gesprek met Terzake heeft Beke kritiek op de “ballonnetjes” die N-VA voortdurend oplaat. Hij toont zich ook scherp voor staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo …

 

aug 31 2016

Op dit prachtige eiland kan je puppy’s knuffelen en ze daarna adopteren – newsmonkey (Registratie)

Geplaatst door admin onder Nieuws

Op dit prachtige eiland kan je puppy's knuffelen en ze daarna adopteren newsmonkey (Registratie) Ze bieden de honden een onderdak aan tot wanneer ze een nieuwe thuis gevonden hebben. Het asiel werkt samen met dierenartsen om de honden van de nodige vaccinaties en andere noodzakelijke behandelingen te voorzien.

 

aug 31 2016

Nieuwe baasjes in de rij voor asielhond na charmeoffensief – Eindhovens Dagblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Nieuwe baasjes in de rij voor asielhond na charmeoffensief Eindhovens Dagblad Fotografe Tammy Swarek uit Arkansas kwam op het idee om asielhonden op te tutten voor een fotoshoot, om zo makkelijker een baasje voor ze te kunnen vinden.

 

Next »