Archief van september, 2016

sep 30 2016

Dit zijn de beste uittips voor dit weekend – Het Belang van Limburg

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Belang van Limburg Dit zijn de beste uittips voor dit weekend Het Belang van Limburg U kunt nu zondagnamiddag kennismaken met deze katjes en honden (en met de vrijwilligers die nu voor hen zorgen) tijdens de opendeurdag van de vier Limburgse asielen . U krijgt ook uitgelegd welke hond bijvoorbeeld het beste bij uw gezin past en u kan …

 

sep 30 2016

Hond met heimwee ontsnapt uit asiel om zijn baasje te zoeken – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Nieuwsblad Hond met heimwee ontsnapt uit asiel om zijn baasje te zoeken Het Nieuwsblad De ontsnapping van de hond bracht de nodige media-aandacht met zich mee, waardoor Ginger al snel een nieuwe thuis gevonden had. Het asiel contacteerde haar oude baasje om hem het nieuws mee te delen, die zei dat de beslissing om een nieuwe … en meer »

 

sep 30 2016

Hond Kimo zoekt een actieve baas – DeventerRTV.nl – Deventer Radio en Televisie

Geplaatst door admin onder Nieuws

Deventer Radio en Televisie Hond Kimo zoekt een actieve baas – DeventerRTV.nl Deventer Radio en Televisie Kimo is een kruising van drie jaar oud.

 

sep 30 2016

Hond Kimo zoekt een actieve baas – Deventer Radio en Televisie

Geplaatst door admin onder Nieuws

Deventer Radio en Televisie Hond Kimo zoekt een actieve baas Deventer Radio en Televisie Kimo is een kruising van drie jaar oud. Er is afstand van hem gedaan omdat de eigenaar niet meer voldoende tijd had voor de hond .

 

sep 29 2016

Met deze 8 tips maak jij jouw huisdier blij op Dierendag – Girlscene – Girlscene

Geplaatst door admin onder Nieuws

Girlscene Met deze 8 tips maak jij jouw huisdier blij op Dierendag – Girlscene Girlscene Hij is altijd de eerste die jou begroet als je thuiskomt.

 

Next »