Archief van januari, 2017

jan 31 2017

Dierenasiel in Lommel geopend – Internetgazet

Geplaatst door admin onder Nieuws

Internetgazet Dierenasiel in Lommel geopend Internetgazet Afgelopen weekend werden de dieren overgebracht naar Maatheide, de honden allemaal al wandelend van de oude naar de nieuwe locatie. De laatste drie honden deden deze trip vandaag, en ééntje had ook de sleutel bij van het nieuwe gebouw. Het asiel  …

 

jan 31 2017

Nieuw dierenasiel in Lommel officieel geopend – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Nieuwsblad Nieuw dierenasiel in Lommel officieel geopend Het Nieuwsblad Vanmiddag werd het nieuwe dierenasiel in Lommel officieel geopend. Honden en katten zullen er worden opgevangen. Het nieuwe asiel startte trouwens meteen met een vol huis.

 

jan 30 2017

Hond gered uit Koreaanse vleeshandel slaapt rechtop – PiepVandaag – PiepVandaag.nl (persbericht) (Blog)

Geplaatst door admin onder Nieuws

PiepVandaag.nl (persbericht) (Blog) Hond gered uit Koreaanse vleeshandel slaapt rechtop – PiepVandaag PiepVandaag.nl (persbericht) (Blog) Harriet is onlangs gered uit de Koreaanse vleeshandel. Na aankomst in de Amerikaanse opvang blijkt ze alleen zittend te slapen.

 

jan 30 2017

‘Situatie in asiel vaak uitzichtloos’ – AD.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

AD.nl 'Situatie in asiel vaak uitzichtloos' AD.nl Voor Ricardo was dat besef een extra impuls om de dieren in het asiel een beter leven te geven. In het bijzonder de honden en katten in het Dierentehuis Zoetermeer.

 

jan 28 2017

Een gedumpte kat of hond? Meld het aan Charlotte (Ingelmunster … – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Nieuwsblad Een gedumpte kat of hond? Meld het aan Charlotte (Ingelmunster … Het Nieuwsblad De stad steekt een tandje bij in de strijd tegen zwerfkatten.

 

Next »