Archief van februari, 2017

feb 26 2017

50PLUS grote verliezer in peiling van De Hond – Nieuws.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

50PLUS grote verliezer in peiling van De Hond Nieuws.nl Uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond blijkt dat 50PLUS deze week de grote verliezer is.

 

feb 24 2017

Voorkom bijtende honden met strengere regels – Opinie – RD.nl – Reformatorisch Dagblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Reformatorisch Dagblad Voorkom bijtende honden met strengere regels – Opinie – RD.nl Reformatorisch Dagblad Preventie is het sleutelwoord om bijtincidenten met honden tegen te gaan, stelt Ineke van Herwijnen. Advies: 'Spuitje voor honden die ernstige bijtschade aanrichten' BN DeStem 'One-strike'-maatregel voor bijthonden Telegraaf.nl alle 15 nieuwsartikelen »

 

feb 24 2017

Voorkom bijtende honden met strengere regels – Reformatorisch Dagblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Reformatorisch Dagblad Voorkom bijtende honden met strengere regels Reformatorisch Dagblad We zien nu al dat juist honden met een FCI-stamboom (FCI is de internationale koepelorganisatie voor stambomen van rashonden) niet de veroorzakers zijn van het grote aantal ernstige bijtincidenten, noch in grote aantallen naar het asiel worden gebracht.

 

feb 24 2017

"Géén verwaarloosde honden bij ons" | HLN Staden – HLN.be – Het Laatste Nieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Laatste Nieuws “Géén verwaarloosde honden bij ons” | HLN Staden – HLN.be Het Laatste Nieuws Hondenkwekerij 'Puppy for All' benadrukt dat ze niets te maken hebben met de dierenverwaarlozing, die werd vastgesteld op hun adres. “De feiten gebeurden …

 

feb 24 2017

"Géén verwaarloosde honden bij ons" – Het Laatste Nieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Laatste Nieuws “Géén verwaarloosde honden bij ons” Het Laatste Nieuws Tegen die andere vennootschap en haar zaakvoerster Ilse C. (39) uit Dadizele, die eerder al werd veroordeeld voor de handel in illegaal ingevoerde honden , loopt een gerechtelijk onderzoek.

 

Next »