Archief van maart, 2017

mrt 31 2017

Project ‘Wat Nu?’ – Hond uitlaten van ziek baasje – CulemborgseCourant.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

CulemborgseCourant.nl Project 'Wat Nu?' – Hond uitlaten van ziek baasje CulemborgseCourant.nl Maar voor de eigenaren van een huisdier is het ook herkenbaar dat, als je door zieke of ongeval plotseling tijdelijk uit de running bent, er een probleem kan zijn met de verzorging van het dier, zoals het uitlaten van de hond of verschonen van de …

 

mrt 31 2017

Kat ophalen bij asiel? Dat gaat even niet – De Stentor

Geplaatst door admin onder Nieuws

De Stentor Kat ophalen bij asiel ? Dat gaat even niet De Stentor Wie plannen heeft om een asielkat te adopteren in Zwolle, moet even geduld hebben, of moet besluiten om een hond te nemen. Want het Zwolse dierenasiel heeft op dit moment te maken met een bijzondere situatie: geen enkele plaatsbare kat in de ..

 

mrt 30 2017

Honden en varkens badderen samen in therapeutisch zwembad – Hartvannederland.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

Hartvannederland.nl Honden en varkens badderen samen in therapeutisch zwembad Hartvannederland.nl In het asiel worden ze flink in de watten gelegd: vandaag stond therapeutisch zwemmen op het programma. Daar zwommen niet alleen honden een rondje, maar ook twee varkens waagden een duik.

 

mrt 30 2017

Asielhond is bang van alles en iedereen. Tot baasje het tij weet te keren met … – Het Laatste Nieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Laatste Nieuws Asielhond is bang van alles en iedereen.

 

mrt 30 2017

Asielkneusjes zoeken nieuwe baas – Noordhollands Dagblad (persbericht) (Registratie)

Geplaatst door admin onder Nieuws

Noordhollands Dagblad (persbericht) (Registratie) Asielkneusjes zoeken nieuwe baas Noordhollands Dagblad (persbericht) (Registratie) Daar hebben we zo'n vier honden van, tussen de tien en twintig katten en zo'n vijf konijnen.

 

Next »