Archief van april, 2017

apr 30 2017

Dutch Cell Dogs laat gedetineerden weer mens zijn – Nieuws.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

Dutch Cell Dogs laat gedetineerden weer mens zijn Nieuws.nl Jaren geleden zag Betty Buijtels, mede-initiatiefnemer van stichting Dutch Cell Dogs, een probleem: te veel honden verblijven door hun gedrag langdurig in het asiel . Omdat ze dit zielig vond, kwam ze met een oplossing.

 

apr 27 2017

Helpen staat niet noodzakelijk gelijk aan overbrengen naar ons land – De Morgen

Geplaatst door admin onder Nieuws

De Morgen Helpen staat niet noodzakelijk gelijk aan overbrengen naar ons land De Morgen En wat ik vooral niet ga doen, is minderjarigen ophalen met geringe kansen op asiel . Wat ik vooral niet ga doen, als familievader en als pedagoog, is jongens uit Senegal, Bangladesh, of Benin hier laten hechten aan een warme omgeving, hen Nederlands … en meer »

 

apr 27 2017

Opendeurdag en barbecue in hondenasiel Animal Trust – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Nieuwsblad Opendeurdag en barbecue in hondenasiel Animal Trust Het Nieuwsblad Opgelet! Op de opendeurdag is er ter plaatse geen parking.

 

apr 25 2017

11 fantastische redenen om een hond uit het asiel te adopteren – newsmonkey

Geplaatst door admin onder Nieuws

11 fantastische redenen om een hond uit het asiel te adopteren newsmonkey Overweeg je een hond in huis te nemen? Dan is het sowieso een supergoed idee om eens in het asiel te gaan kijken

 

apr 25 2017

Trouwe hond zoekt al 12,5 jaar baasjes – Kampenonline (persbericht) (Blog)

Geplaatst door admin onder Nieuws

Kampenonline (persbericht) (Blog) Trouwe hond zoekt al 12,5 jaar baasjes Kampenonline (persbericht) (Blog) Het dierenopvangcentrum is dierenasiel en dierenpension in één. Niet alleen honden en katten zijn welkom, ook konijnen, cavia's, zangvogeltjes en andere dieren hopen via het dierenopvangcentrum een nieuw baasje te vinden of verblijven in het pension …

 

Next »