Archief van mei, 2017

mei 31 2017

De voordelen van een oudere asielhond – Trouw

Geplaatst door admin onder Nieuws

Trouw De voordelen van een oudere asielhond Trouw Acht honden paradeerden gisteren over de rode loper die de Dierenbescherming voor ze had uitgelegd. Allemaal even lief, maar vooral: allemaal ouder dan acht jaar

 

mei 30 2017

Deze negen honden zoeken een nieuw baasje – RTV Utrecht

Geplaatst door admin onder Nieuws

RTV Utrecht Deze negen honden zoeken een nieuw baasje RTV Utrecht AMERSFOORT – Oude trouwe viervoeters in het dierenasiel moeten vaak lang wachten op een nieuw baasje.

 

mei 29 2017

Politie haalt hond uit hete auto – Omroep Zeeland

Geplaatst door admin onder Nieuws

Omroep Zeeland Politie haalt hond uit hete auto Omroep Zeeland ik ben 84en hoef dus niet te werken, dus heb ik alle tijd die nodig is. mijn honden zijn steeds asiel honden

 

mei 26 2017

Prachtig nieuws voor achtergelaten hond, en dat zie je meteen aan zijn oogjes – Gazet van Antwerpen

Geplaatst door admin onder Nieuws

Gazet van Antwerpen Prachtig nieuws voor achtergelaten hond , en dat zie je meteen aan zijn oogjes Gazet van Antwerpen De beelden van de vierjarige pitbull Electra die door haar baasjes werd achtergelaten in het asiel , lieten vrijwel niemand onberoerd. De wanhoop viel bijna af te lezen aan het gelaat van het dier, maar dat was nergens voor nodig, zo blijkt. Nadat het ..

 

mei 26 2017

"Electra is een andere hond geworden. Ze wil almaar knuffelen" – VRT Nieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

VRT Nieuws “Electra is een andere hond geworden. Ze wil almaar knuffelen” VRT Nieuws vr 26/05/2017 – 10:58 Edmond Knevels Hoe triestig kan een hond kijken?

 

Next »