Archief van juni, 2017

jun 23 2017

Antwerpse politie bevrijdt opnieuw puffende hond uit snikhete auto – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Nieuwsblad Antwerpse politie bevrijdt opnieuw puffende hond uit snikhete auto Het Nieuwsblad De hond was er erg aan toe. Het werd ondergebracht in de kennel van de politie.

 

jun 21 2017

Ook verkoeling voor dieren in Dierenasiel Breda – BN DeStem

Geplaatst door admin onder Nieuws

Ook verkoeling voor dieren in Dierenasiel Breda BN DeStem Buiten heeft het asiel voor de honden gezorgd voor extra schaduwplekken en waterbakken. Honden hebben volgens Smit extra aandacht nodig bij het verkoelen. ''In het kennel is het sowieso altijd al veel stress, dus dan gaat de temperatuur van een hond  …

 

jun 20 2017

Politie bevrijdt uitgedroogde hond uit caravan – Het Nieuwsblad – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Nieuwsblad Politie bevrijdt uitgedroogde hond uit caravan – Het Nieuwsblad Het Nieuwsblad Inspecteurs van de Antwerpse politie hebben maandag een hond bevrijd uit een achtergelaten caravan. Het dier is met ernstige symptomen van uitdroging … Antwerpse politie redt hijgende hond uit snikhete caravan – Het ..

 

jun 20 2017

Politie bevrijdt uitgedroogde hond uit caravan – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Nieuwsblad Politie bevrijdt uitgedroogde hond uit caravan Het Nieuwsblad Bij het controleren van de caravan bleek dat er geen eten of water voor de hond aanwezig was. Het bevrijde beestje werd met ernstige uitdrogingssymptomen overgebracht naar een asiel waar het op krachten kan komen.

 

jun 20 2017

Hond Dasch is Nederlands kampioen asielzitten – RTV Noord (persbericht) (Blog)

Geplaatst door admin onder Nieuws

Hond Dasch is Nederlands kampioen asielzitten RTV Noord (persbericht) (Blog) Hij is geboren in 2007 en in 2011 is hij als zwerver bij ons binnengebracht.

 

Next »