Archief van juli, 2017

jul 27 2017

Deze foto’s van honden in het asiel en na hun adoptie konden niet meer verschillen – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Deze foto’s van honden in het asiel en na hun adoptie konden niet meer verschillen   Het Nieuwsblad Twijfel je om een hond in huis te halen? En ben je er nog niet uit of je die wil kopen bij een fokker of wil adopteren uit het asiel? Na de foto’s van deze..

 

jul 14 2017

Petitie en kritiek op asiel: “450 euro is te duur voor hond uit Dierencentrum” – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Petitie en kritiek op asiel: “450 euro is te duur voor hond uit Dierencentrum”   Het Nieuwsblad Een man uit Haasdonk telde 450 euro neer voor de adoptie van een hond uit het Dierencentrum Waasland.

 

jul 13 2017

Triest record: Dasch zit al ruim 6 jaar in het asiel – Metronieuws.nl

Geplaatst door admin onder Nieuws

Metronieuws.nl Triest record: Dasch zit al ruim 6 jaar in het asiel Metronieuws.nl De stafford zit al ruim 6 jaar in het asiel in het Groningse Zuidwolde. Het arme dier is in zijn jeugd twee keer uit huis geplaatst omdat hij niet alleen kan zijn. „Hij heeft enorme pech”, zegt Iris van Doormalen, hoofd honden in Dierenasiel Zuidwolde

 

jul 07 2017

GEZOCHT: baasjes voor 18 in beslag genomen honden | Tielt-Winge | Regio – Het Laatste Nieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

GEZOCHT: baasjes voor 18 in beslag genomen honden | Tielt-Winge | Regio   Het Laatste Nieuws Tielt-Winge De zomervakantie is traditiegetrouw een drukte van jewelste voor dierenasielen. De honden en katten dan een warme thuis bezorgen is al geen …

 

jul 03 2017

Dierenasielen nu al vol katten en honden – VTM NIEUWS

Geplaatst door admin onder Nieuws

VTM NIEUWS Dierenasielen nu al vol katten en honden VTM NIEUWS Veel asielcentra voor katten en honden zitten nu al vol, terwijl de zomervakantie nog maar pas is begonnen. Dat is ook goed nieuws, want het betekent dat mensen hun dieren tenminste naar een asiel brengen en ze niet zomaar ergens dumpen. Bij warm ..

 

Next »