Archief van juli, 2018

jul 31 2018

Dierenasiel De Leiestreek renoveert grondig | Focus en WTV – Focus en WTV (persbericht)

Geplaatst door admin onder Nieuws

Focus en WTV (persbericht) Dierenasiel De Leiestreek renoveert grondig | Focus en WTV Focus en WTV (persbericht) Een nieuw dak, een speelplaats en grotere hokken zorgen nu al voor meer comfort voor de dieren.

 

jul 31 2018

Dierenasiel De Leiestreek renoveert grondig – Focus en WTV (persbericht)

Geplaatst door admin onder Nieuws

Focus en WTV (persbericht) Dierenasiel De Leiestreek renoveert grondig Focus en WTV (persbericht) Een nieuw dak, een speelplaats en grotere hokken zorgen nu al voor meer comfort voor de dieren.

 

jul 31 2018

Honden plonzen in nieuwe zwemvijver | Zwevegem | Regio – Het Laatste Nieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

Honden plonzen in nieuwe zwemvijver | Zwevegem | Regio   Het Laatste Nieuws Dierenasiel de Leiestreek heeft 400.000 euro geïnvesteerd in een grondige renovatie. Dankzij een nieuw dak, een speelplaats en vernieuwde hokken is er veel …

 

jul 31 2018

Na Minoes straks ook Bobbie welkom – Het Laatste Nieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Laatste Nieuws Na Minoes straks ook Bobbie welkom Het Laatste Nieuws “We hebben twaalf hokken geplaatst en daarmee is er ruimte voor 12 tot 24 honden , afhankelijk van het ras en de grootte”, zegt beheerder Ferry Heikoop. “Normaal stond dit pas op de planning voor januari 2019, maar we hebben het vervroegd omdat er zo ..

 

jul 30 2018

Hond Bennie heeft op de valreep nieuw baasje – Hartvannederland.nl

Geplaatst door admin onder Filmpjes, Nieuws

Hond Bennie heeft op de valreep nieuw baasje   Hartvannederland.nl Het zag er somber uit voor asielhond Bennie. Dit omdat Bennie nog de enige overgebleven hond was van Honden- en kattenopvang De Crull in Den Ham

 

Next »