Archief van augustus, 2018

aug 30 2018

“Bram redt met organen vier levens” – Het Laatste Nieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Laatste Nieuws “Bram redt met organen vier levens” Het Laatste Nieuws Hij was gek op honden en ging regelmatig wandelen met de honden uit het asiel van Gent. “Daarom laten we tijdens de begrafenis een collectebus rondgaan ten voordele van dierenasiel Animal Trust uit Melle.

 

aug 29 2018

Bram (15) redt nog vier levens met organen na dodelijke val: “We moesten hem … – Het Laatste Nieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Laatste Nieuws Bram (15) redt nog vier levens met organen na dodelijke val: “We moesten hem … Het Laatste Nieuws Hij was gek van zijn honden en ging ook regelmatig wandelen met achtergelaten honden van het asiel in Gent. “Tijdens de uitvaartplechtigheid zal daarom een collectebus worden geplaatst ten voordele van het dierenasiel Animal Trust.

 

aug 28 2018

Hond overleden na drinken van zoutzuur, politie onderzoekt link met drugsafval – Het Laatste Nieuws

Geplaatst door admin onder Nieuws

Hond overleden na drinken van zoutzuur, politie onderzoekt link met drugsafval   Het Laatste Nieuws Een wandeling in de buurt van de Stiemerbeek in Genk is een hond fataal geworden. Toen het dier uit een plas dronk, werd het onwel

 

aug 27 2018

Dierenasiel Ganzeweide houdt opendeur – Het Nieuwsblad

Geplaatst door admin onder Nieuws

Het Nieuwsblad Dierenasiel Ganzeweide houdt opendeur Het Nieuwsblad Koksijde – Op 1 en 2 september is iedereen is welkom tussen 13.30 en 18 uur op het oude munitiedepot in Wulpen.

 

aug 27 2018

Een op de drie hondeneigenaren denkt over wegdoen van de hond – Dogzine

Geplaatst door admin onder Nieuws

Een op de drie hondeneigenaren denkt over wegdoen van de hond   Dogzine Denk na voordat je een huisdier neemt. Dat is de boodschap van een grote verzekeraar in Engeland nadat uit een onderzoek bleek dat bijna 31% van de …

 

Next »